We komen eraan!

We komen eraan!

Het is bijna zover

Met ingang van het schooljaar 2024-2025 verhuist 't Hof van Rhijnhuysen naar de wijk Rijnhuizen, waar zij thuishoort. Samen met de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang van Kind & Co is 't Hof van Rhijnhuysen straks dé plek waar u uw kinderen kunt laten spelen, leren en groeien.

Onze nieuwe plek

De gemeente Nieuwegein heeft lang moeten zoeken naar een geschikte en beschikbare plek voor 't Hof van Rhijnhuysen in de wijk. Op 23 november 2023 is besloten dat we eerst in een tijdelijke huisvesting worden ondergebracht op het noordelijke deel van de hockeyvelden. Permanente huisvesting laat nog even op zich wachten, maar de kwaliteit van tijdelijke schoolgebouwen is tegenwoordig zo goed, dat we voorlopig prima uit de voeten kunnen met deze tijdelijke plek en faciliteiten.

Aangenaam kennis te maken

U bent van harte welkom om te komen kijken op de voorlopige locatie een de Graaf Dirklaan en alle vragen te stellen die u heeft over de nieuwe basisschool en kinderopvang.

Onze directeur Martijn Bakker vertelt u graag alles over de nieuwe school van Rijnhuizen. U kunt hem bellen (030) 6065502 of onderstaand contactformulier invullen voor een bezoek of om uw vragen telefonisch of schriftelijk aan hem stellen. Hij staat u graag te woord. Hopelijk tot gauw!

Maak een afspraak

Martijn Bakker

"Ik ben heel blij dat we alle mooie plannen die we hebben bedacht ten uitvoer kunnen gaan brengen in Rhijnhuizen. Ik vertel u graag hoe wij van 't Hof van Rhijnhuysen het kloppend hart van de wijk willen maken, door een aanbod voor ieder kind van 0 tot 13 jaar. Zoekt u een fijne plek voor uw kind? Bel of mail mij, dan kijken we samen wat 't Hof voor u kan betekenen."

Martijn vrijstaand

Ruimte voor het kind

In het dagelijks onderwijs is er alle ruimte voor het kind, dat centraal staat in het lesprogramma.

Kennismaken en aanmelden

U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding!

Samen met ouders

Op ZuiderKroon hebben we het onderwijs georganiseerd vanuit de driehoek kind-school-ouder, waarbij het kind centraal staat.