Kennismaken en aanmelden

Foto 21

Wil u samen met uw kind(eren) onze school van binnen bekijken en de sfeer komen proeven? U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding!

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid de tijd om u en uw kind te leren kennen. We vertellen graag over onze school en doen een rondleiding langs de groepen. Het leukst is om dit tijdens schooltijd te doen, zodat de school echt ‘in bedrijf’ is en u de sfeer goed kunt proeven. We zijn ook nieuwsgierig naar wat u zoekt in een school en nemen graag de tijd voor al uw vragen.

Voor een kennismakingsgesprek en rondleiding kunt u een afspraak maken met onze directeur Martijn Bakker. Hij is telefonisch te bereiken op nummer 030-6065502, door een mailtje te sturen naar: martijnbakker@stichtingrobijn.nl of via onderstaand contactformulier.

Meld je aan voor een kennismaking

Voorbeeld: 24-07-2020

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

Ruimte voor het kind

In het dagelijks onderwijs is er alle ruimte voor het kind, dat centraal staat in het lesprogramma.

Kennismaken en aanmelden

U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding!

Samen met ouders

Op ZuiderKroon hebben we het onderwijs georganiseerd vanuit de driehoek kind-school-ouder, waarbij het kind centraal staat.