't Hof van Rhijnhuysen

shutterstock_1226132827

Het aantal kinderen in de wijk Rijnhuizen groeit. Hoog tijd voor een basisschool in de wijk. Het vestigen van een school in de wijk heeft echter heel wat voeten in de aarde. De definitieve locatie van de school, is pas over een paar jaar beschikbaar. In de tussentijd wordt er hard gewerkt aan een goede plek voor een tijdelijke school. De verwachting is op dit moment dat deze school in augustus 2024 in Rijnhuizen zijn deuren kan openen. Maar dat wil niet zeggen dat dé basisschool en kinderopvang voor Rijnhuizen nog niet van start kan gaan.

Tot de opening van de locatie in Rijnhuizen bent u in de wijk Fokkesteeg Zuid van harte welkom op basisschool en kinderopvang

't Hof van Rhijnhuysen

Dé plek voor iedereen van 0 tot 13 jaar

Vindt u het belangrijk dat uw kind straks in uw eigen wijk naar school en/of de kinderopvang kan? Kies dan al vanaf schooljaar 2023-2024 voor 't Hof van Rhijnhuysen.

U bent van harte welkom om te komen kijken op de voorlopige locatie een de Graaf Dirklaan en alle vragen te stellen die u heeft over de nieuwe basisschool en kinderopvang.

Martijn Bakker, directeur van 't Hof van Rhijnhuysen, vertelt u graag alles over de nieuwe school van Rijnhuizen. U kunt hem bellen (030) 6065502 of onderstaand contactformulier invullen voor een afspraak of uw vragen telefonisch of schriftelijk aan hem stellen. Hij staat u graag te woord.

Maak een afspraak

Ruimte voor het kind

In het dagelijks onderwijs is er alle ruimte voor het kind, dat centraal staat in het lesprogramma.

Kennismaken en aanmelden

U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding!

Samen met ouders

Op ZuiderKroon hebben we het onderwijs georganiseerd vanuit de driehoek kind-school-ouder, waarbij het kind centraal staat.